Koszyk jest pusty
80 ml sok pomarańczowy
40 ml sok ananasowy
20 ml syrop granadine
20 ml sok z marakui
20 ml śmietanka UHT
20 ml sok z cytryny
12 szt. lód kostkowy
Do shakera wlać włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować mocno. Następnie przecedzić do szklanki highball wypełnionej kostkami lodu.
20 ml sok z cytryny
40 ml syrop ananasowy
140 ml woda gazowana
6 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu highball włożyć kostki lodu i wlać sok i syrop, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund. Uzupełnić wodą gazowaną.
2 plas. ananas
60 ml sok ananasowy
40 ml sok pomarańczowy
30 ml sok jabłkowy
20 ml sok z cytryny
70 ml ginger ale
6 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu highball włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki (oprócz ginger ale), po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund. Wlać ginger ale.
100 ml sok jabłkowy
10 ml sok z cytryny
10 ml syrop cukrowy
100 ml woda gazowana
8 szt. lód kostkowy
Do szklanki highball wypełnionej kostkami lodu wlać wszystkie składniki oprócz wody gazowanej i zamieszać. Następnie dodać zmrożonej wody gazowanej. Od razu podawać.
60 ml sok jabłkowy
35 ml lemon-lime soda
5 ml syrop malinowy
4 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu old-fashioned włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund.
30 ml sok z liczi
30 ml sok z marakui
40 ml ginger ale
4 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu old-fashioned włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund.
60 ml sok winogronowy biały
60 ml śmietanka UHT
20 ml sok z cytryny
1 łyżka cukier
1 szt. żółtko
80 ml woda gazowana
6 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki (oprócz wody gazowanej), po czym energicznie mieszać przez 8-10 sekund, a następnie całość przelać do szklanki typu highball. Wlać wodę gazowaną
100 ml sok ananasowy
70 ml sok żurawinowy
10 ml sok z limony
5 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym energicznie mieszać przez 8-10 sekund, a następnie całość przelać do szklanki typu highball. Przyozdobić koktajl cząstką ananasa, zawieszając je na krawędź kieliszka. Sok z żurawiny powinien być z koncentratu
150 ml sok jabłkowy
20 ml sok z cytryny
10 ml syrop granadine
7 szt. lód kostkowy
Do szklanki highball włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i zamieszać.
160 ml sok pomarańczowy
10 ml syrop granadine
10 ml sok z cytryny
9 szt. lód kostkowy
Do szklanki highball włożyć kostki lodu, następnie dodać pozostałe składniki i zamieszać. Podawać z krótką słomką.
50 ml sok z cytryny
120 ml ginger ale
8 szt. lód kostkowy
Do szklanki highball z kostkami lodu wlać sok z cytryny. Następnie dodać ginger ale i dobrze zamieszać.
120 ml sok ananasowy
50 ml ginger ale
10 ml syrop granadine
5 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu highball włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund. Przyozdobić koktajl cząstką ananasa, zawieszając je na krawędź kieliszka.
40 ml sok pomarańczowy
10 ml syrop cukrowy
130 ml ginger ale
1 plas. pomarańcze
5 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu highball włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund. Następnie włożyć plasterek do drinka.
90 ml sok wiśniowy
50 ml sok ananasowy
30 ml sok z cytryny
20 ml syrop wiśniowy
8 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować energicznie. Następnie przecedzić do szklanki highball.
60 ml sok pomidorowy
40 ml sok grejpfrutowy
40 ml woda gazowana
20 ml syrop cukrowy
20 ml sok z cytryny
5 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu highball włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund.
80 ml sok z marchwi
40 ml sok ananasowy
20 ml nektar bananowy
7 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować energicznie. Następnie przecedzić do szklanki highball.
120 ml sok grejpfrutowy
20 ml syrop granadine
20 ml sok z cytryny
10 ml syrop cukrowy
9 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć pokruszone kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować energicznie. Następnie przelać do szklanki highball częściowo wypełnionej lodem.
200 ml mleko
20 ml sok z czarnej porzeczki
10 ml miód pszczeli (płynny)
1 szt. żółtko
12 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować energicznie. Następnie przecedzić do kieliszka cocktailowego.
40 ml sok z passiflory
40 ml sok z cytryny
20 ml sok ananasowy
10 ml nektar bananowy
5 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować energicznie. Następnie przecedzić do kieliszka coctailowego.
60 ml sok jabłkowy
60 ml sok ananasowy
60 ml sok pomarańczowy
5 ml syrop granadine
1 szt. pomarańcze
1 szt. skórka z pomarańczy
1 szt. limona
10 szt. lód kostkowy
Do szhakera wsypać lód dodać wszystkie płynne składniki i shakerować mocno. Następnie przecedzić do szklanicy barmanki highball wypełnionej do 3/4 wysokości lodem. Dodać plasterek pomarańczy, plasterek lime i twist ze skórki z pomarańczy.
10 ml sok z passiflory (koncentrat)
60 ml lemoniada
20 ml sok z cytryny
5 szcz. lód kostkowy
Do szklanki typu highball włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund.
120 ml sok ananasowy
20 ml syrop miętowy
60 ml Bitter Lemon
Gałązka mięty do dekoracji
Kilka kostek lodu
Sok ananasowy i syrop miętowy zamieszać w szklance z kostkami lodu. Wlać bitter lemon i zamieszać. Do napoju włożyć gałązkę mięty.
20 ml sok z cytryny
70 ml woda gazowana
10 ml syrop malinowy
1 plas. cytryny
4 szt. lód kostkowy
Do szklanki typu old-fashioned włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki, po czym mieszać łyżką barową przez 8-10 sekund. Następnie włożyć plasterek do drinka.
10 ml nektar bananowy
10 ml sok wiśniowy
3 szt. lód kostkowy
Do szklanki oldfashioned z kostkami lodu wlać soki jeden po drugim następnie ostrożnie zamieszać.
100 ml sok jabłkowy
100 ml cola
1 plas. cytryny
6 szt. lód kostkowy
Do szklanki Highball włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i zamieszać energicznie.
60 ml sok pomarańczowy
30 ml skórka z cytryny
30 ml sok z passiflory
20 ml nektar bananowy
10 ml syrop granadine
1 szt. żółtko
7 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować energicznie. Następnie przecedzić do szklanki highball.
15 ml sok z cytryny
4 ml truskawki
10 ml syrop cukrowy
100 ml woda gazowana
5 szt. lód kostkowy
Do shakera włożyć truskawki i rozgnieść tłuczkiem, po czym dodać lód oraz pozostałe składniki (oprócz wody gazowanej) i energicznie mieszać przez 8-10 sekund, a następnie przelać do szklanki typy highbal. Przyozdobić wkradając do koktajlu przekrajaną truskawkę.
80 ml sok grejpfrutowy
80 ml sok winogronowy biały
20 ml sok z passiflory
14 szt. lód kostkowy
Do shakera wlać włożyć kostki lodu, dodać pozostałe składniki i shakerować mocno. Następnie przecedzić do szklanki highball wypełnionej kostkami lodu.